NRK Meny
Normal

Gunnar Goes God

Uke 32 NRK2 torsdag 7. august 22.15

Gunnar Hall Jensen søker etter mening i tilværelsen. Denne søkenen fører ham til verdens eldste kloster i Sahara- ørkenen. Vil han finne nøkkelen til dypere forståelse her ute?

Gunnar Goes God

Gunnar Hall Jensen søker etter meningen med tilværelsen.

Foto: Agitator AS / Agitator AS

Gunnar Hall Jensen er en vanlig småbarnsfar som kjenner en stadig voksende uro i seg; det er noe veldig galt i den trygge middelklassetilværelsen. Det er for mye av alt, men for lite som betyr noe.

Med humor og kløkt prøver Gunnar å forstå hvorfor han opplever en tomhet i livet når han har både villa, Volvo og hund. Filosoferingen har konsekvenser, og sammen med sitt team drar Gunnar til Sahara for å besøke munkene i verdens eldste kloster. Kan nøkkelen til en dypere forståelse ligge der ute i ørkenen?

"Gunnar Goes God" er en leken og utradisjonell dokumentarfilm som følger en tvilers søken etter svar på livets store spørsmål.


Gunnar Hall Jensen har regissert flere kortfilmer, blant annet "Katedral" og" Ein Kvit Sommerfugl". "Gunnar Goes God" er oppfølgeren til dokumentarfilmen "Gunnar Goes Comfortable" (2003) som NRK2 viser 3. august.