Widerøe-fly på vei til Bergen
Foto: Flightradar.com

Widerøe-fly med motorproblemer

Oppsummert

Et Widerøe-fly med en ødelagt motor har landet trygt på Bergen Lufthavn Flesland. Alle nødetatene rykket ut til flyplassen, som ble satt i beredskap. Flyet var på vei fra Molde med 26 personer ombord.

 • Vet ikke hva som feilet flymotoren

  – Årsaken til problemene med den ene motoren på Widerøe-flyet er ikke kjent, sier informasjonsdirektør Richard Kongsteien i Widerøe. Flyet fikk problemer på vei fra Molde, men landet trygt på Bergen lufthavn Flesland like etter klokka 14.

  Widerøe flyet som fikk problemer med motoren lander tryngt på Bergen lufthavn Flesland.
 • Widerøe-flyet har landet trygt

  Widerøe-flyet som hadde problemer med en motor har landet trygt på Bergen lufthavn Flesland. Flyet var på vei fra Molde med 26 passasjerer ombord da det fikk problemer med den ene motoren, og flyplassen ble satt i beredskap.

 • Bergen: – Alle nødetatene på plass

  110-sentralen i Hordaland skriver på Twitter at alle nødetatene er på plass på flyplassen. Et Widerøe-fly på vei fra Molde har problemer med den ene motoren og det forberedes mulig nødlanding på Flesland. Alarmen gikk klokken 13.38.

  Laster Twitter-innhold
 • 26 personer ombord på Widerøe-fly

  Det er 26 personer ombord på Widerøe-flyet som har problemer med den ene motoren, ifølge Bergens Tidende. Brannvesen og politi er på vei til Bergen lufthavn Flesland, som skal være satt i full beredskap.

 • – Problemer med en av flymotorene

  – Det er meldt at flyet har problemer med en motor. Vi sender mannskap fra tre stasjoner og samtlige vanntankbiler, sier vaktoperatør Sigbjørn Villanger ved 110-sentralen i Bergen til BT.no. Flyet skal etter planen lande like etter klokken 14.

Widerøe flyet som fikk problemer med motoren lander tryngt på Bergen lufthavn Flesland.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no