Jordskjelvofre og redningsmannskaper etter vulkanutbrudd i Guatemala
Foto: STRINGER / Reuters

Vulkanutbrudd i Guatemala

Oppsummert

Over 70 mennesker er bekreftet omkommet etter et utbrudd fra vulkanen Fuego sør i Guatemala, ifølge Reuters. Mer enn 3000 mennesker er evakuert og mange skadd. Myndighetene frykter at dødstallet vil stige.

 • 332 savnet etter vulkanutbrudd

  Tallet på savnede etter vulkanutbruddet i Guatemala har steget fra 197 til 332, ifølge nye tall fra myndighetene i landet. De offisielle tallene på omkomne etter utbruddet i vulkanen Fuego 3. juni er nå 113.

 • Avslutter søk i Guatemala

  Letingen etter savnede etter utbruddet fra vulkanen Fuego i Guatemala tidligere denne måneden, er avsluttet , opplyser katastrofemyndighetene, ifølge Reuters. 110 mennesker er omkommet etter vulkanutbruddet, og 197 er fortsatt savnet.

 • Guatemala gjenopptar vulkan-søk

  Letingen etter savnede og omkomne etter vulkanutbruddet i Guatemala blir nå gjenopptatt etter å ha vært innstilt en ukes tid, opplyser landets myndigheter. Rundt 200 personer er oppført som savnede, og flere omkomne er ennå ikke identifisert.

  Vulkanutbrudd guatemala
  Foto: Rodrigo Abd / AP
 • Avslutter søk etter overlevende

  Gautemalas nasjonale katastrofebyrå opplyser at vulkanutbruddet gjør det vanskelig og farlig for redningsmennene i området. De har derfor besluttet å avslutte søk ettersom det har gått over 72 timer, og liten mulighet for å finne overlevende (AP)

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no