Jan Hanvold
Foto: Bjørn Olav Nordahl / NRK

Visjon Norge

Oppsummert

Flere samarbeidspartnere trekker seg fra den kristne TV-kanalen Visjon Norge i Drammen. De stadige kontroversene rundt Visjon Norge og kanalens leder, pastor Jan Hanevold, er en av årsakene.

  • Dømt til å betale erstatning

    Visjon Norge lot moren til en hardt skadd mann uttale seg om sønnens helsetilstand uten hans samtykke. Nå er TV-kanalen dømt til å betale mannen erstatning. Programmet gikk på lufta i 2017, skriver Stavanger Aftenblad.

  • Trekker samarbeid med Visjon Norge

    Flere samarbeidspartnere trekker seg fra den kristne TV-kanalen Visjon Norge. De stadige kontroversene rundt Visjon Norge er en av årsakene. Norea Mediemisjon er av dem som senest har trukket seg fra kanalen, skriver Vårt Land.

  • Visjon Norge kan få stor bot

    Visjon Norge risikerer et gebyr på 250.000 kroner for salg av «virushemmende» kosttilskudd på nettsidene sine. Forbrukertilsynet mener de har utnyttet frykten for koronasmitte. Det skriver de i et varsel som avisa Dagen har fått tilgang til.

Ledere i Kristen-Norge må ta avstand fra Visjon Norge. Det mener fylkesleder i Kristelig Folkepartis ungdom i Vest-Agder. Hun mener TV-kanalen utnytter mennesker ved aggressiv pengeinnsamling.
Se intervju med hovedpastor i Filadelfia Kristiansand, Wiggo Skagestad

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no