NRK Meny
vipps
Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix

Vipps

Oppsummert

DNB sliter fortsatt med betalingstjenesten Vipps som brukes av 1,9 millioner nordmenn. Det har vært problemer med nedetid på Vipps flere ganger denne høsten.

 • Vipps lanseres internasjonalt

  Vipps lanseres internasjonalt. – Vi har brukt 2017 på å trekke ut teknologien slik at den står på egne bein uten DNB. Det gjør at vi kan presentere den andre steder, og vi går internasjonalt i løpet av 2018, sier Vipps-sjef Rune Garborg til Sysla.

 • Vipps-app for barn

  Vipps lanserer en egen app for barn. Den blir en enklere versjon av Vipps for voksne, og skal kun gjøre det mulig for barn å motta penger, men ikke sende. Den skal også kunne brukes hos for eksempel NSB og Ruter.

 • Vipps lanserer egen app til barn

  Med sju år som nedre aldersgrense, lanserer Vipps neste år en egen betalingsapp for barn. Det sier viseadministrerende direktør Elisabeth Haug til Nettavisen. Forbrukerombudet er orientert om planene, og sier at appen er innenfor lovens rammer.

  Elisabeth Haug
  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
 • Danske Bank med Vipps-avtale

  Danske Bank har signert en distribusjonsavtale med Vipps etter at Mobilepay la ned sin virksomhet i Norge. I Danmark har Mobilepay samme posisjon som Vipps i Norge, men det var vanskelig å konkurrere med Vipps i Norge, sier bankens norgessjef til DN.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no