Vogntog i grøfta i Stigedalen
Foto: Øystein Torheim

Veimeldinger

 • Kolonnekøyring og stengt på fjellet

  På grunn av uvêr på fjellovergangar i Sør-Noreg er det innført kolonnekøyring på E134 over Haukelifjell, melder Statens vegvesen. Riksveg 7 over Hardangervidda er stengt for personbilar, og det er kolonnekøyring for større køyretøy.

 • Vogntogkaos på Filefjell

  Eit polskregistrert vogntog sperrar vegen i begge retningar på E16 ved Tyinkrysset. To personbilar har kollidert, men det er ikkje meldt om personskade. Det er uklart når vegen blir opna igjen.

  Laster Twitter-innhold
 • Vogntog sperrer fjellovergang

  Et utenlandsk vogntog med svært slitte dekk fikk problemer i de bratte oppoverbakkene på riksvei 13 torsdag. Vogntoget sperrer en av fjellovergangene ved Holafjellet i Hordaland, fordi det ikke kommer seg fra stedet, opplyser bilister til NRK.

 • NAF: – Vask dekk før vinterkjøring

  – Det viktig å vaske dekkene før man kjører på glatt vei, sier Morten Fransrud i NAF. Fordi det er glatt er det sendt ut OBS-varsel i fylkene Vestfold, Østfold, Oslo, Akershus, Telemark, Buskerud og Agder-fylkene.

 • Kritikk mot vegvesenet etter ulykke

  Statens havarikommisjon kommer med kritikk etter en ulykke der tre personer mistet livet på riksvei 7 nord for Hønefoss i februar i fjor. Havarikommisjonen sier vegvesenet må intensivere overvåkingen av kjøreforholdene vinterstid.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no