NRK Meny
Kristian Tonning Riise
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Varslingssaker i Høyre

Oppsummert

Høyre har konkludert at tidligere Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise gjentatte ganger har brutt partiets etiske retningslinjer om seksuell trakassering, alkoholbruk og opptreden. Riise er også erklært uønsket på partiets landsmøte i april.

 • Syse-utvalget foreslår endringer

  Utvalget som har gransket varsler om seksuell trakassering i Høyre og Unge Høyre mener at partiet ikke har taklet varslingssakene dårlig, og at sakene ikke representerer kulturen i partiet. De foreslår likevel endringer i det etiske regelverket.

 • Riise beklaget overfor Høyre

  Kristian Tonning Riise beklaget overfor Høyres stortingsgruppe da han møtte kollegaene igjen i dag. Nå er mitt fokus å gjøre jobben som stortingsrepresentant for Hedmark, tilføyde han, og viste ellers til intervjuet han har gitt avisa Østlendingen.

 • Riise uønska på Høgre-landsmøte

  Partileiinga i Høgre nektar Kristian Tonning Riise å delta på landsmøtet i Høgre tidleg i april. Det opplyser partisekretær Jon Ragnar Aarset etter at Tonning har brote dei etiske retningslinjene.

 • Høyre: Riise har brutt reglene

  Stortingsrepresentant Kristian Tonning Riise har gjentatte ganger brutt Høyres etiske retningslinjer om seksuell trakassering, alkoholbruk og opptreden, skriver partiet i en pressemelding. Tonning Riise er tilbake på jobb på Stortinget i ettermiddag.

 • Tonning Riise tilbake på Stortinget

  Kristian Tonning Riise fra Høyre har vært sykemeldt siden han trakk seg som leder i Unge Høyre på grunn av upassende oppførsel. I dag er han tilbake på Stortinget.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no