Politiaksjon torp
Foto: Philip Hoffgaard / NRK

Væpnet politiaksjon på Torp

Oppsummert

Store styrker med bevæpnet politi rykket ut til Torp Sandefjord lufthavn fredag 8. desember. En mann er siktet for falsk forklaring.

 • 26-åring løslatt

  Den 26 år gamle mannen som er siktet for falsk forklaring etter den store politiaksjonen på Torp Sandefjord lufthavn er løslatt. Politiet opplyser at de likevel etterforsker saken videre. Politiet har blant annet ransaket mannens bolig i Oslo.

 • Erkjenner falsk forklaring

  26-åringen som er pågrepet av politiet erkjenner at han gav politiet falsk forklaring om at «noe» skulle skje ved Torp Sandefjord lufthavn i går. Mannen er oppriktig lei seg for det han har stelt i stand, opplyser mannens forsvarer, Brynjar Meling.

 • Fortsatt politi på Torp

  Også i dag er det synlig politi på Torp Sandefjord lufthavn. Store styrker med bevæpnet politi ble utplassert på flyplassen i går, men politiet vil fortsatt ikke si noe om bakgrunnen for aksjonen. Flytrafikken går likevel som normalt.

 • Trapper ned på Torp

  Politiet trapper ned den bevæpnede aksjonen på Sandefjord Lufthavn Torp. Politiet er ennå tilbakeholdne med å si hva som var årsaken til at et stort oppbud av politifolk, ambulanser og brannvesen ble satt inn.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no