gullsmedran Grønland

Væpnet gullsmedran på Grønland

Oppsummert

Gullsmedbutikken Sheikh Enterprises på Grønland i Oslo ble ranet av flere bevæpnede menn i mars i fjor. Ranerme løsnet skudd og fikk med seg gull for 1,4 millioner kroner. Sju menn står tiltalt for ranet i Oslo tingrett.

 • Tre dømt for gullsmedran

  Tre personer er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i over tre år for det grove gullsmedranet på Grønland i Oslo i 2014, melder TV 2. Retten mener imidlertid de ikke må betale erstatning til eieren av gullsmedforretningen

 • Seks dømt for gullsmedran i Oslo

  Seks av de sju svenske statsborgerne som var tiltalt for det grove ranet av gullsmedforretningen Sheikh Enterprises på Grønland i Oslo i fjor, dømmes til fengsel. Fem av dem er funnet skyldige i grovt ran og må sone dommer på mer enn to års fengsel.

 • Krever 3,8 år for gullsmedran

  Aktoratet har lagt ned påstand om fengsel fra 2,8 til 3,8 år for de tiltalte i straffesaken etter det grove gullsmedranet på Grønland i fjor. Sju menn har stått tiltalt i saken, som ble avsluttet i Oslo tingrett onsdag.

 • Gullsmedranet ga 1,4 mil. i utbytte

  Mennene som avfyrte flere skudd under ranet av en gullsmed på Grønland i fjor, kom seg unna med gull til 1,4 millioner kroner. Når rettssaken starter i Oslo tingrett tirsdag, står sju menn tiltalt for det spektakulære ranet.

Politiet jakter flere navngitte menn.
Overvåkningsvideo av gullsmedranet i Oslo

Flere pågrepet for gullsmedranet

Politiet bruker Facebook til å etterlyse en mann og en kvinne etter gullsmedranet på Grønland.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no