Hopp til innhold
gullsmedran Grønland

Væpnet gullsmedran på Grønland

Oppsummert

Gullsmedbutikken Sheikh Enterprises på Grønland i Oslo ble ranet av flere bevæpnede menn i mars i fjor. Ranerme løsnet skudd og fikk med seg gull for 1,4 millioner kroner. Sju menn står tiltalt for ranet i Oslo tingrett.

  • Tre dømt for gullsmedran

    Tre personer er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i over tre år for det grove gullsmedranet på Grønland i Oslo i 2014, melder TV 2. Retten mener imidlertid de ikke må betale erstatning til eieren av gullsmedforretningen

  • Seks dømt for gullsmedran i Oslo

    Seks av de sju svenske statsborgerne som var tiltalt for det grove ranet av gullsmedforretningen Sheikh Enterprises på Grønland i Oslo i fjor, dømmes til fengsel. Fem av dem er funnet skyldige i grovt ran og må sone dommer på mer enn to års fengsel.

  • Krever 3,8 år for gullsmedran

    Aktoratet har lagt ned påstand om fengsel fra 2,8 til 3,8 år for de tiltalte i straffesaken etter det grove gullsmedranet på Grønland i fjor. Sju menn har stått tiltalt i saken, som ble avsluttet i Oslo tingrett onsdag.

  • Gullsmedranet ga 1,4 mil. i utbytte

    Mennene som avfyrte flere skudd under ranet av en gullsmed på Grønland i fjor, kom seg unna med gull til 1,4 millioner kroner. Når rettssaken starter i Oslo tingrett tirsdag, står sju menn tiltalt for det spektakulære ranet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no