Flom i Thailand etter stormen
Foto: Thanis Sudto / AP

Uvær i Thailand

Oppsummert

Pabuk er den første stormen på flere tiår som inntreffer i høysesongen for turister, og traff sørlige deler av Thailand torsdag kveld. Stormen er økende i styrke.

 • Fire døde i storm i Thailand

  Dødstalet etter stormen Pabuk er oppjustert til fire. Stormen har no nådd vestsida av Thailand, ifølgje CNN. Tre personar døydde i provinsen Nakhon Si Thammarat. Ein fiskar drukna då båten hans kantra i Pattani.

 • Tre døde i stormen i Thailand

  Selv om Pabuk gjorde langt mindre skade enn fryktet da den feide over Thailand, meldes det om tre omkomne etter stormen. I provinsen Nakhon Si Thammarat druknet to eldre personer, og en fisker døde da båten hans kantret i Pattani.

 • Ferger og flyplasser i drift igjen

  Fly- og fergetrafikken er i gang igjen i Thailand etter stormen Pabuk, som ble mildere enn fryktet. To flyplasser ble stengt i påvente av stormen, men er nå åpnet igjen. Oversvømmelser og strømbrudd preger likevel de sørlige delene av Thailand.

 • Stormen over i Thailand

  Flom og strømbrudd preget det sørlige Thailand lørdag som følge av stormen Pabuk. En fisker mistet livet da båten hans ble knust av bølger, og 30.000 mennesker hadde søkt tilflukt i skoler og andre bygg. Turistøyene slapp lettere fra det enn fryktet.

 • Stormen Pabuk har treft Thailand

  Stormen Pabuk har slått inn sør i Thailand og er på veg mot ei rekkje kjende turistområde. Ifølgje Bangkok Post trur meteorologar at stormen vert nedgradert til ein tropisk syklon når den går innover land på laurdag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no