Kraftig vind preger Sørlandskysten i dag. FOTO: Lukas Austli.

Uvær i Sør-Norge

Oppsummert

Det er meldt gult farevarsel for kuling i Agder søndag. Meteorologene ber folk å la båten bli liggende. Fjord Line og Color Line kansellerer alle avganger i ettermiddag.

 • Uvær stanser danskebåten

  Både Fjord Line og Color Line har innstilt alle sine avganger fra Kristiansand til Hirtshals i ettermiddag. Også Color Line sin avgang fra Larvik innstilles. De forventer å gå som normalt igjen i morgen.

 • Skademeldingene strømmer inn

  Forsikringsselskapet Gjensidige hadde torsdag kveld passert et tresifret antall meldinger om skader etter uværet. Det meste er lynskader, men det er også flere vannskader, opplyser selskapet til NTB.

 • Isopor har blåst på sjøen

  Store mengder isopor har blåst på sjøen fra ei øy i Søgne. Isoporen stammer fra en byggeplass. Byggeieren jobber med å få tak i folk som kan rydde opp. Søgne kommune er varslet og følger opp saken.

 • Eidsiva har mannskap ute

  – Vi jobber gjennom hele natta med feilsøking og feilretting. Beklageligvis vil nok mange merke strømbruddet, sier Ragnhild Abrante i Eidsiva Nett. I skrivende stund er 13900 Eidsiva-abonnenter uten strøm. Sterk vind og uvær utløser problema.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no