NRK Meny
Wall Street og amerikanske flagg
Foto: Tore Meek / SCANPIX

USAs økonomi

 • Trump mislikar handelsavtalen TPP

  Donald Trump skriv på Twitter at han ikkje syns handelsavtalen Trans-Pacific Parnership (TPP) er god for USA. – Det er ikkje mogleg å kome seg ut av den om den ikkje fungerer. Bilaterale avtalar er langt meir effektive og betre for våre arbeidarar.

 • Clarida vert innstilt som nestleiar

  Donald Trump vil innstille Richard Clarida til nestleiar i den amerikanske sentralbanken, Federal Reserve, melder nyheitsbyrået Reuters. Clarida er professor ved Columbia University og strategisk rådgjevar for Pimco.

 • Turnbull fornøyd med Trump-samtale

  Australias statsminister Malcolm Turnbull sier han har hatt «en strålende diskusjon om sikkerhet og handel» med Donald Trump. – Takk for at du bekreftet at de nye tollsatsene ikke må pålegges Australia, skriver Turnbull på Twitter.

  Laster Twitter-innhold
 • Trump snakket toll med Turnbull

  Donald Trump sier han har snakket med statsminister Malcolm Turnbull, og at han håper USA kan unnta Australia fra tollsatsene. – Turnbull sier han er forpliktet til et rettferdig og gjensidig forhold, både militært og i handel, tvitrer Trump.

  Laster Twitter-innhold
 • 300.000 nye USA-jobber

  313.000 nye jobber ble skapt i USA i februar. det er det høyeste tallet siden sommeren 2016, melder amerikanske myndigheter. Arbeidsleidgheten ligger stabilt på 4,1 prosent.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no