Hopp til innhold
Angrep Egypt
Foto: STR / Epa

Sinaihalvøya

  • Sju soldater drept i Sinai

    Sju egyptiske soldater ble drept da opprørere angrep en base nord på Sinaihalvøya i Egypt, ifølge militæret. Hæren opplyser at de slo ned angrepet og drepte ti terrorister. Militante islamister har gjennomført en rekke angrep siden 2013.

  • Egypt bomber islamister på Sinai

    Minst 20 er drept etter at egyptiske militærmyndigheter startet en bombeoffensiv mot militante islamister nord på Sinai-halvøya. Aksjonen mot de militante kommer etter at en selvmordsbomber tok livet av to personer i byen Sheikh Zuweid i går. (AP)

  • To drept i selvmordsangrep i Sinai

    To personer ble torsdag drept i et selvmordsangrep nord på Sinaihalvøya i Egypt. IS hevder de står bak angrepet. Angrepet skjer dagen etter at terrorgruppen halshogget fire personer i samme område, ifølge helse- og sikkerhetskilder.

  • Sju jihadister drept i Egypt

    Sju militante jihadister er drept i et angrep nord på Sinai-halvøya i Egypt. I tillegg er 15 militærpersonell drept eller såret, ifølge militæret. Det skriver Reuters.

  • 14 militante islamistar drepne

    Egyptisk tryggingsstyrkar har drepe 14 militante islamistar i eit samanstøyt på Sinai-halvøya. Det melder landets innanriksdepartement. Islamistane var mistenkte for å ha planlagt åtak på «viktige og vitale fasilitetar», tryggingsstyrkar og politi.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no