NRK Meny
Uro i Rinkeby
Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Uro i Rinkeby i Sverige

Oppsummert

Det har vært mye uro i Rinkeby, en forstad nord for Stockholm. Ungdommer har kastet steiner mot politiet, som løsnet varselskudd. Området har tidligere vært utsatt for bilbranner og innbrudd.

 • Mann død etter skyting i Rinkeby

  Mannen som blei skoten i hovudet utanfor ein pizzarestaurant i Rinkeby utanfor Stockholm i kveld, er død. Det melder avisa Expressen. Politiet leitar no etter to personar – den eine skyttaren, medan den andre heldt oppe døra på restauranten.

 • Mann skoten i hovudet i Rinkeby

  Ein mann er skoten i hovudet utanfor ein pizzarestaurant i Rinkeby utanfor Stockholm, skriv Expressen. Tilstanden til den skotne er uklar, men politiet seier til avisa at mannen er frakta til sjukehus. Omstenda rundt skytinga er foreløpig ukjende.

 • Mann funnet skutt i svensk garasje

  En mann med skuddskader ble funnet i en garasje i Rinkeby, vest i Stockholm, etter at svensk politi hadde mottatt tips. Mannens liv sto ikke til å redde. Politiet har iverksatt drapsetterforskning, melder Expressen.

 • Mann skoten i Rinkeby

  Politiet i Stockholm jaktar på den eller dei som i kveld skaut ein mann i bydelen Rinkeby. Det blir brukt helikopter i jakta, melder Aftonbladet. Det er uklart kor alvorleg såra offeret er.

 • Listhaugs Sverige-tur kostet 40.000

  Sylvi Listhaugs reise til Rinkeby i Stockholm kostet over 40.000 kroner. Siden hun er statsråd, betaler staten for reisen, som skjedde to uker før valget. ABC Nyheter har fått innsyn i reiseregningene i forbindelse med den kontroversielle turen.

SVT om sammenstøt i Rinkeby i Stockholm

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no