Lars Løkke Rasmussen
Foto: JEPPE MICHAEL JENSEN / AFP

Uro i danske Venstre

Oppsummert

Dannmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen klarte i løpet av et maratonmøte på over seks timer i sentralstyret i partiet Venstre, å overbevise om partifellene om at han bør fortsette som leder. Partiet er søsterpartiet til norske Høyre.

 • Løkke Rasmussen fortsetter

  Lars Løkke Rasmussen fortsetter som leder av det danske Venstre. Og det blir ikke noe ekstraordinært landsmøte. Det er resultatet etter at landssstyret i partiet behandlet saken i kveld.
  Det bekrefter flere kilder på møtet overfor dansk TV 2.

 • – Rasmussen trekkjer seg ikkje

  Lars Løkke Rasmussen skal ha gjort det klart overfor landsstyret i Venstre i Danmark at han ikkje trekkjer seg som leiar i partiet, melder Politiken. DR melder at landsstyret skal røyste over eit forslag om ekstraordinært landsmøte i partiet.

 • Avgjørende møte i danske Venstre

  Leder i danske Venstre, Lars Løkke Rasmussen, har sittet i møte med partiledelsen. Rasmussen har den siste tiden vært i hardt vær etter økonomisk mislighold og et dårlig valg.

  Pressekonferanse i Lars Løkke Rasmussen-saken
 • Danske Venstre i fritt fall

  Uroen rundt den danske Venstre-lederen Lars Løkke Rasmussen skader partiets oppslutning. Partiet har kun 14,2 prosent oppslutning, den laveste noensinne viser en måling gjort for Politiken og TV 2.

Pressekonferanse i Lars Løkke Rasmussen-saken

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no