Hopp til innhold

Uro i Bagdad

  • IS tar på seg skylden for angrep

    Terrorgruppen IS tar på seg skylden for selvmordsangrepet i Iraks hovedstad Bagdad, melder nyhetsbyrået Reuters. Minst 35 mennesker ble drept i angrepet mot et marked i nabolaget Sadr City. Mer enn 60 personer er skadet. Angrepet skjedde under markeringen av en religiøs høytid.

  • Minst 25 drept i Bagdad

    Minst 25 mennesker ble drept og over 30 såret da en bombe eksploderte på et travelt marked i Iraks hovedstad Bagdad, ifølge kilder i sikkerhetsstyrkene. Det skriver NTB.

    Bomben eksploderte på et marked med mange besøkende i Sadr-byen mandag.

    – Et terrorangrep med en lokalprodusert bombe på Woheilat-markedet i Sadr-byen øst i Bagdad har ført til flere drepte og sårede, sier Iraks innenriksdepartement i en uttalelse.

  • 8 drept i bombeangrep i Bagdad

    Minst åtte mennesker er drept og flere er såret i et bombeangrep på et marked i Iraks hovedstad Bagdad, ifølge kilder i sikkerhetsstyrkene. Det skriver NTB.

    Minst ti mennesker ble såret da en veibombe eksploderte på et travelt marked i Sadr-byen mandag, opplyser to ikke navngitte kilder.

  • Seks skadet i Bagdad

    Seks personer er skadet etter at tre Katyusha-raketter har slått ned i Bagdad, det melder Reuters. To av rakettene traff i hovedstadens ambassadestrøk, nær den amerikanske ambassaden. En tredje rakett skal ha truffet en bolig utenfor området.

  • Bombeangrep i Bagdad, flere døde

    To kraftige bombeeksplosjoner har rammet sentrum av den irakiske hovedstaden Bagdad. Minst 16 skal være drept. Det opplyser det irakiske innenriksdepartementet, melder NTB-DPA.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no