NRK Meny

Uro i Bagdad

 • Bombeangrep i Bagdad, flere døde

  To kraftige bombeeksplosjoner har rammet sentrum av den irakiske hovedstaden Bagdad. Minst 16 skal være drept. Det opplyser det irakiske innenriksdepartementet, melder NTB-DPA.

 • 40 drept av bilbomber i Bagdad

  Minst 40 personer ble drept av to bilbomber som gikk av utenfor et kjøpesenter i Iraks hovedstad Bagdad fredag kveld, opplyser politi og redningstjenester til nyhetsbyrået DPA. Minst 60 personer er skadd.

 • Dødstall stiger etter Bagdad-angrep

  Minst 17 mennesker ble drept i to selvmordsangrep i Iraks hovedstad Bagdad søndag. En selvmordsbomber sprengte seg ved en veisperring i bydelen Kadhimiyah nord i Bagdad. I en annen by vest for hovedstaden ble tre drept og elleve såret, melder AFP.

 • Bagdad:Minst 15 drept i bombeangrep

  Minst 15 mennesker er drept i en rekke bombeangrep mot en politistasjon, en restaurant og to markeder i og rundt Iraks hovedstad Bagdad. Ytterligere 40 mennesker ble såret av angrepene lørdag, opplyser lokale tjenestemenn.

 • Stanset demonstranter med tåregass

  Irakisk politi tok i bruk tåregass for å stanse tusener av tilhengere av den sjialederen Moqtada al-Sadr som lørdag stormet nasjonalforsamlingen inne i Bagdads tungt bevoktede regjeringsdistrikt. Dette har ikke skjedd siden USAs invasjon i 2003.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no