Hopp til innhold
Stranda fergepassasjerar på øya Marinduque, Filippinane
Foto: ROMEO RANOCO / Reuters

Tyfonvarsel i Asia

Oppsummert

Supertyfonen Chan-hom er på vei mot Shanghai. Stormen kostet fem mennesker livet på Filippinenen tidligere i uka. I Japan ble over 20 mennesker skadd da uværet traff.

 • Kraftig tyfon treffer Japan lørdag

  Japan stålsetter seg før tyfonen Hagibis er ventet å treffe land lørdag. VM-kamper i rugby er avlyst, formel-1-kvalifisering utsatt og over 1.100 fly innstilt. Det ventes kraftig vind og massive nedbørsmengder i helga.

 • Kraftig tyfon i Taiwan

  Nær 3 millioner husholdninger er uten strøm og minst fire personer er døde etter at tyfonen Soudelor slo inn over Taiwan lørdag. Taiwanske myndigheter opplyser at i tillegg er fire personer savnet, 64 er skadd og mer enn 7.500 personer er evakuert.

 • Massevakuerer i Kina

  865.000 mennesker er evakuert i det østlige Kina. I morgen er det ventet at supertyfonen Chan-hom treffer provinsen Zhenjiang. Stormen kostet fem mennesker livet på Filippinenen tidligere i uka.

 • Tyfonen Maysak svekket

  Satelittbilder viser at tyfonen «Maysak» som er ventet inn over Filippinene natt til søndag, er betydelig svekket. Vindene blåser nå i rundt 115 km/t. 24 000 mennesker er evakuert på Filippinene og folk er bedt om å holde seg borte fra kysten.

  Tyfonen Maysak over Filippinene
  Foto: NORMAN KURING / Afp

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no