VIETNAM TYPHOON DAMREY TYPHOON DAMREY
Foto: RICHARD VOGEL / AP

Tyfon i Vietnam

Oppsummert

Mange har mistet livet i tyfonen Damrey som rammet den vietnamesiske kysten i november 2017. Over 35.000 er evakuert. Damrey er den kraftigste tyfonen som har rammet Vietnam på 16 år.

 • Tyfon når ikke Vietnam

  Det voldsomme uværet Tembin, som etterlot seg mange døde og store ødeleggelser på Filippinene, er i ferd med å avta. Hundretusener av mennesker er evakuert i Mekong-deltaet i Vietnam, men nå ser det ikke ut til at tyfonen når så langt, ifølge AP.

 • Venter tyfon i Vietnam

  Hundretusener av innbyggere er evakuert i Mekong-deltaet i Vietnam, i påvente av tyfonen Tembin. Minst 240 mennesker mistet livet da uværet feide inn over Filippinene og styrket seg til tyfon med kraftig nedbør og sterk vind.

 • Minst 69 døde etter tyfon i Vietnam

  I Vietnam er det så langt meldt om 69 døde og 30 savnede personer tyfonen Damreys herjinger. Tyfonen er den kraftigste som har rammet landet på 16 år. 23 000 hus er ødelagt og 1300 fiskebåter har sunket.

 • Dødstallene stiger i Vietnam

  Minst 49 mennesker er døde etter at tyfonen Damrey traff Vietnam lørdag morgen, ifølge nyhetsbyrået AFP. Provinsen Khanh Hoa er hardest rammet.

 • Minst 27 omkom i tyfon i Vietnam

  Så langt er det meldt om 27 omkomne og minst 17 savnede etter tyfonen Damrey, som traff den vietnamesiske kysten lørdag morgen. Det skriver NTB.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no