TV-AKSJONEN 2019
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

TV-aksjonen 2019

Oppsummert

Det er samlet inn 220 millioner kroner i årets TV-aksjon som går til CAREs arbeid for kvinners rettigheter i noen av verdens fattigste land.

 • Oslo ga minst

  Oslo ga i snitt snaue 27 kroner pr. innbygger til årets tv-aksjon. Dermed ga Oslo-folk minst pr. innbygger i landet, sammen med Østfold. I Akershus ga de i snitt drøye 30 kroner. Snittet i landet er litt over 41 kroner. Årets aksjon gikk til Care.

 • Gav mest blant fylka

  Med dryge 46 kroner gav den gjennomsnittlege innbyggaren i Sogn og Fjordane mest av alle til TV-aksjonen, som i år gjekk til Care Norge. Pengane går til å hjelpe kvinner ut av fattigdom i nokre av dei mest sårbare områda i verda.

 • 220 millioner til TV-aksjonen

  TV-aksjonen samlet inn 220 millioner til CAREs arbeid for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. – I dag har hele Norge åpnet både hjerter og lommebøker. Jeg er så takknemlig og rørt, sier Gry Larsen, generalsekretær i en pressemelding.

 • Over 155 millioner til TV-aksjonen

  Over 155 millioner kroner er samlet inn i årets TV-aksjon, ifølge TV-aksjonens oversikt. Fengene går i år til CAREs arbeid for kvinners rettigheter i noen av verdens fattigste land.

 • Fått over 114 millioner kroner

  Rundt 100.000 bøssebærere samler inn penger til CAREs arbeid for kvinners rettigheter i noen av verdens fattigste land. Ved ni tiden søndag kveld var det blitt samlet inn over 114 millioner kroner over hele landet, ifølge TV-aksjonens egen oversikt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no