Hopp til innhold
Tv2 logo
Foto: Javad Parsa / NTB

TV 2

Oppsummert

TV 2 har i lang tid vært i strid med tv- og bredbåndsleverandør Altibox. TV 2-seere har sett svarte skjermer siden 1. april.

 • TV 2 og Altibox forhandler fortsatt

  TV 2 og Altibox sier at de fortsatt forhandler om en avtale, men vil ikke svare på om det er framdrift i forhandlingene.

  – Vi er fremdeles i dialog og ønsker å komme fram til en løsning med Altibox. Det tar lengre tid enn vi først antok, og jeg skjønner at folk er utålmodige, skriver kommunikasjonsdirektør i TV 2 Sarah C.J. Willand i en epost til NTB.

  Kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox er like ordknapp når det gjelder situasjonen i forhandlingene.

  – Det er fortsatt forhandlinger. Det er alt vi kan si, sier han til NTB.

 • VG: TV 2 og Altibox i nye forhandlinger

  Det opplyser kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox til avisa mandag.

  – Vi er blitt enige om å sette oss til forhandlingsbordet igjen. Det er et signal om at vi har et håp om å komme til en ny avtale. Det er vi glade for, sier Veggeland videre.

  Helt siden 1. april har 530.000 Altibox-kunder og godt over en million TV-seere vært uten TV 2.

  – Av hensyn til seerne mener vi det er riktig å gi hverandre en siste sjanse og forhandle om en avtale om TV 2s innhold og tjenester på nytt, skriver TV 2s kommunikasjons- og organisasjonsdirektør, Sarah C.J. Willand, i en SMS til avisen.

 • Legger ut landskampen åpent for alle etter problemer

  – Kampen legges nå åpent ut på tv2.no, slik at alle kan se den der, opplyser pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl, til NRK.

  TV 2 har hatt problemer med streamingtjenesten TV 2 Play. Problemene startet før oppgjøret mellom Norge og Slovenia som hadde avspark klokken 20:45.

 • TV 2 Play opplever tekniske problemer

  TV 2 har problemer med streamingtjenesten TV 2 Play. Oppgjøret mellom Norge og Slovenia har avspark klokken 20:45 og vises på kanalen.

  Rett før avspark på Ullevaal stadion var ikke problemene løst.

  – Det er ikke noe nytt nå ett minutt før avspark. Vi jobber med å løse og alt tilgjengelig mannskap her er på saken. Det er bare å beklage. Nå går den heldigvis på TV 2 lineært TV også, men for de som kun kan har TV 2 Play er ikke det mulig. Vi jobber på spreng, sier pressesjef i TV 2, Jan Petter Dahl, til NRK.

  Skjermdump TV 2
  Foto: Skjermdump TV 2
 • TV 2 og Telenor enige om avtale

  I kveld er TV 2 tilbake på Telenors TV-skjermer. Aktørene er enige om en ny langsiktig samarbeidsavtale, som gir Telenors kunder tilgang til hele TV 2s innholdsunivers, inkludert TV 2s strømmetjeneste TV 2 Play, ifølge pressemeldinger fra Telenor og TV2.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no