COLOMBIA-ACCIDENT-TOURISTS
Foto: JUAN QUIROZ / AFP

Turistbåt kantret i Colombia

Oppsummert

Seks mennesker er bekreftet døde og 31 er savnet etter at en turistbåt sank i en innsjø i Colombia søndag kveld. Over 150 turister var ombord da ulykken skjedde..

 • Ni fortsatt savnet i Colombia

  Dykkere fortsetter søket etter ni personer som er savnet etter at en turistbåt sank nordvest i Colombia søndag. Syv personer er bekreftet døde, skriver AP. Over 150 turister var ombord da ulykken skjedde.

 • Santos: Seks døde og 31 savnet

  Seks mennesker er døde og 31 er savnet etter at en turistbåt sank i en innsjø i Colombia, opplyser landets president Juan Manuel Santos. Lokale myndigheter har tidligere sagt at ni er bekreftet døde. Båten var fylt med turister da den sank søndag.

 • Tallet på omkomne er steget

  Tallet på bekreftede døde etter båtforliset i Colombia er steget til ni, melder AFP. Myndighetene frykter det blir høyere, fordi rundt 20 personer fortsatt er savnet etter at en turistbåt kantret søndag kveld. Nasjonaliteten til de døde er ukjent.

 • Tre døde og 30 savnet

  Tre personer er bekreftet døde og 30 er savnet etter at et skip med turister sank i Colombia i kveld, melder AFP. Dykkere jobber på stedet, like ved Guatape. Rundt 150 personer var om bord i ferja da den av ukjente grunner sank.

 • Over 100 savnet i Colombia

  Mer enn 100 personer er ikke gjort rede for etter at en båt sank i et reservoir i Colombia, melder lokale medier. Rundt 170 mennesker, de fleste turister, skal ha vært ombord da båten sank søndag kveld.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no