Brett Kavanaugh
Foto: Alex Brandon / AP

Trumps stab og utnevnelser

Oppsummert

Etter halvannet år i embetet har president Donald Trump utnevnt to høyesterettsdommere som har markert seg som konservative. Han har også skiftet ut en stor del av staben i Det hvite hus, en rekke regjeringsmedlemmer og ledere av offentlige etater.

  • Ønsker FBI-granskning før høring

    Kvinnen som har anklaget høyesterettskandidat Brett Kavanaugh for overgrep på 1980-tallet, ønsker FBI-etterforskning før hun forklarer seg, ifølge CNN. Det mener hun vil bidra til at fakta i saken vurderes på en «ikke-partisk måte».

  • Kavanaugh skal svare om anklage

    Senatets justiskomité holder høring av Donald Trumps kandidat til ny høyesterettsdommer Brett Kavanaugh neste mandag, etter at han har blitt anklaget for overgrep. Presidenten åpnet i kveld for en «liten utsettelse» av avstemningen om kandidaturet.

  • Trump utelukker ikke utsettelse

    USAs president Donald Trump utelukker ikke at det kan bli aktuelt å utsette av utnevningen av ny høyesterettsdommer, etter at kandidaten hans Brett Kavanaug er blitt anklaget for overgrep. Samtidig opprettholder Trump støtten til Kavanaug.

Tredje dag med høringen i Senatet for Brett Kavanaugh, som president Donald Trump har nominert til ny høyesterettsdommer i USA.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no