President Donald Trump, justisminister William Barr, forsvarsminister Mark Esper og forsvarssjef Mark Milley.
Foto: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Trumps stab

Oppsummert

I sin periode som amerikansk president skiftet Donald Trump ut ministre og rådgivere i høyt tempo. Flere har i ettertid tatt avstand fra ham og er i ferd med å skrive bøker om sin tid i Det hvite hus.

 • Roger Stone skylder millioner

  Skattemyndighetene i USA går til rettssak mot Roger Stone som var en nær alliert av tidligere president Donald Trump. Stone skal ha to millioner dollar i utestående skatt. Stone er dømt for å ha løyet til Kongressen, men Trump benådet ham.

 • Pompeo bad ansatte lufte hunden

  Tidligere utenriksminister MIke Pompeo og hans kone brøt etiske regler da de ba staben gjøre private ærender og lufte hunden deres, viser en intern granskning i utenriksdepartementet, ifølge nyhetsbyrået AFP.

 • Kina innfører sanksjoner mot Pompeo

  Kinesiske myndigheter sanksjonerer USAs tidligere utenriksminister, Mike Pompeo, og en rekke andre tidligere ministre i Trump-administrasjonen for «gale» handlinger som har grepet inn i Kinas interne anliggender (AFP).

  Pompeo
  Foto: Tami Chappell / AFP
 • USAs justisminister går av

  Justisminister Bill Barr går av, sier USA president Trump – Vi har hatt et veldig bra samarbeid, og han har gjort en fantastisk jobb, skriver presidenten på Twitter. Bill Barr går av lillejulaften.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no