Donald Trump
Foto: CHIP SOMODEVILLA / AFP

Trumps privatøkonomi

Oppsummert

President Donald Trump nekter å offentliggjøre sine selvangivelser. Trump er den første amerikanske presidenten på flere tiår som ikke har lagt fram sine selvangivelser.

 • Dømt til å utlevere Trump-regnskap

  I USA har en føderal dommer dømt president Donald Trumps regnskapsfirma til å gi fra seg hans regnskap fra tida før han var president til Kongressen, det melder CNN. Trump sier de vil anke avgjørelsen.

 • Nekter å frigi Trumps selvangivelse

  USAs finansminister Steven Mnuchin vil ikke frigi president Donald Trumps selvangivelser til demokratene i Representantenes hus. Han hevder at kontrollkomiteen mangler lovmessig formål til å kreve selvangivelser. Saken havner trolig i rettsvesenet.

  Finansminister Steven Mnuchin
  Foto: Zach Gibson / AFP
 • Avviklar Trump-stifting

  Den veldedige stiftinga til Donald Trump, Trump Foundation, vert løyst opp. Statsadvokaten har fremja eit sivilt søksmål mot stiftinga, som dei meiner braut lovgjevinga om valkampfinansiering og utnytta høve for skattefritak.

 • Trump faller på Forbes' liste

  Donald Trump faller på Forbes liste over USAs rikeste. Med en formue på 3,1 milliarder dollar rangeres Trump som den 259. rikeste personen i USA – ni plasser ned fra i fjor. Amazon-grunnlegger Jeff Bezos topper listen med en formue på 160 milliarder.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no