- Du er en frekk, fæl person, sa Donald Trump til CNN-journalisten som stilte spørsmål på pressekonferansen om valgresultatet.

Trump og mediene

Oppsummert

USAs president Donald Trump beskylder en rekke amerikanske medier for å publisere falske nyheter og å være fiender av folket. Det hvite hus oppfordrer alle føderale byråer å kansellere abonnementene sine på New York Times og Washington Post.

 • Nekter bibliotek i Florida avis

  Myndighetene i Citrus county i Florida nekter det lokale biblioteket å abonnere på den liberale avisa The New York Times. Årsaken som oppgis er at de er enig med president Donald Trump i at avisa sprer falske nyheter, skriver Orlando Weekly.

 • Trump oppfordrer til avis-boikott

  Det hvite hus oppfordrer nå alle føderale byråer å kansellere abonnementene sine på New York Times og Washington Post, sier pressesekretær i Det hvite hus. Det skriver CNN på Twitter.

 • Droppet korrespondentmiddag

  Da korrespondentene som dekker Det hvite hus samlet seg til årsmiddag lørdag, var det igjen uten Donald Trump. Han dro heller på valgmøte. Trump har skapt seg en egen tradisjon, der han i motsetning til sine forgjengere ikke er med på middagen.

 • Trump kallar media fiende av folket

  USA-president Donald Trump rasar igjen mot tradisjonelle amerikanske medium. På Twitter skriv Trump at dei er korrupte, falske, fiendar av folket og det verkelege opposisjonspartiet. Han skuldar dei for løgnar om at han har samarbeida med Russland.

  Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no