Bilen som ble kapret i Oslo sentrum
Foto: Trond Lydersen / NRK

Truet til seg bil i Oslo

Oppsummert

19. september truet en mann til seg en bil i Oslo sentrum. Han blir beskrevet som en kjenning av politiet. Politiet lette etter mannen i et døgn, uten hell. En måned senere ble han pågrepet.

 • Etterlyst pistolmann pågrepet

  Politiet i Oslo har pågrepet en mann som var etterlyst for å ha ranet til seg en bil og truet en politipatrulje med skytevåpen 19. september. Politiet fant mannen da de rykket ut til en bygård mandag kveld etter klage på støy og mulig prostitusjon.

  Laster Twitter-innhold
 • Pistolmannen kjenning av politiet

  Politiet har identifisert mannen som laurdag stakk frå ein utlendingskontroll og trua til seg ein bil ved bruk av ein pistol i Oslo sentrum. Politiet prioriterer saka høgt, men mannen er framleis på frifot.

 • Ingen pågrepet etter pistoldrama

  Politiet har identifistert mannen som lørdag stakk fra en utlendingskontroll og truet til seg en bil ved bruk av en pistol i Oslo sentrum. Mannen som er en kjenning av politiet er fortsatt ikke pågrepet. Politiet sier saken er høyt prioritert

 • Leter ikke lenger etter pistolmann

  Mannen som truet politiet med pistol lørdag ettermiddag og kapret en bil i Oslo sentrum er fortsatt på frifot. Politiet sier de ikke lenger leter aktivt etter mannen, skriver VG. Selv om mannen bar våpen regnes han ikke som farlig for andre.

 • Pistolmann framleis på frifot

  Mannen som stakk av frå ein utlendingskontroll og trua til seg ein bil i Oslo laurdag, er framleis på frifot. Politiet held fram arbeidet med å finne mannen. Mannen trua til seg ein bil i Hausmanns gate, og viste pistolen til politiet før han køyrde.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no