Hopp til innhold
Fem syklister påkjørt
Foto: Odd Iversen / NRK

Trafikkulykke ved Gardermoen

Oppsummert

En person er bekreftet omkommet og en alvorlig skadet etter en trafikkulykke mellom en bil og fem syklister på fylkesvei 176 ved Gardermoen.

  • Siktet bilfører avhørt

    – Han er svært lei seg for den tragiske hendelsen, sier advokaten til mannen som er siktet for å ha kjørt på fem syklister og drept én av dem i nærheten av Gardermoen i går kveld.

  • Sykkelkamerat fulgte etter fører

    Ifølge politiet var det en av kameratene til mannen som omkom ved Gardermoen i går som kastet seg i en bil og fikk stoppet føreren av bilen som kjørte på syklistene. Politiet sier til TV 2 at det var avgjørende for at mannen ble pågrepet raskt.

  • Bilfører siktet for uaktsomt drap

    Personen som kjørte bilen som traff fem syklister ved Gardermoen i dag er siktet for uaktsomt drap. En syklist døde og en annen ble skadet i ulykken. Føreren av bilen stakk fra stedet, men ble pågrepet av politiet kort tid etter påkjørselen.

  • En person omkom – fire uskadd

    Politiet meldte tidligere at en mann ble alvorlig skadet i trafikkulykken mellom en bil og fem sykler, dette viser seg å ikke stemme. En person omkom i ulykken, de andre involverte skal ikke være skadet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no