NRK Meny
Beslag av kosttilskudd
Foto: Tollvesenet

Tollvesenet tar mer narkotika

Oppsummert

Tollvesenet har de siste årene intensivert arbeidet mot smugling av narkotika. Tollbeslaget av det narkotiske stoffet cannabis er tredoblet fra 2015 til 2016, ifølge NTB.

 • Fløy med 7,7 kilo marihuana

  En 30 år gammel bulgarer må trolig belage seg på en tid bak lås og slå etter at tollerne på Gardermoen fant 7,7 kilo marihuana i kofferten hans. Mannen hadde skjult narkotikaen under et klede da han kom med fly fra Spania, ifølge Tollvesenet.

  Fløy med 7,7 kilo marihuana
  Foto: Presse / Tollvesenet
 • Politiet har tatt mulige smuglere

  Politiet i Hedmark melder nå at de ved hjelp av hunder har pågrepet tre menn som de mistenker er smuglere. Tollere forfulgte to biler tidligere i dag og stanset den ene som var full av tobakk og alkohol. De tre som nå er tatt, kjørte i den andre bilen.

 • Stor politiaksjon Våler

  (NTB) Store politistyrker leter etter en gruppe smuglere som stakk til skogs i Hedmark etter at de ble oppdaget av tollerne. En bil full av tobakk og alkohol er funnet. Både politihelikopteret og hundepatruljer deltar i søket i området ved Håberget i Våler. Like før klokka 12 lørdag opplyser politiet i Hedmark at én person er pågrepet.

Nesten 4000 beslag av narkotika i fjor gjorde 2013 til et rekordår for Tollvesenet. En god del av økningen skyldes nye syntetiske narkotiske stoffer.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no