Togulykke på Taiwan
Foto: Taiwan's National Fire Agency / Reuters

Togulykke på Taiwan

Oppsummert

Minst 48 togpassasjerer er døde etter en togulykke i en tunnel øst på Taiwan. Det skal ha vært rundt 350 reisende med det åtte vogner lange toget. Ulykken skjedde på vei fra Taipei til Taitung, nær kystbyen Hualien.

 • Identifiserer ofre etter togulykken

  Søndag fortsatte arbeidet i Taiwan med å identifisere ofre og rydde bort vrakdeler etter den katastrofale togulykken tidligere denne uken. Rundt 50 personer mistet livet da toget traff en lastebil og sporet av. Ca. 200 personer ble skadd i ulykken.

 • Vil arrestere byggeplassleder

  Påtalemyndigheten i Taiwan vil arrestere en byggeplassleder etter at en lastebil falt ned fra en klippe over et jernbanespor som førte til en togulykke. Minst 50 passasjerer døde og mange ble skadet i ulykken, melder BBC.

 • Over 50 døde i Taiwan

  Dødstallet etter togulykken i Taiwan er oppjustert til 51, melder nyhetsbyrået AFP. Ulykken skjedde da et vedlikeholdskjøretøy rullet, falt ned en klippe og landet på jernbanesporet. Over 140 personer er sendt til sykehus etter ulykken.

 • – Minst 41 døde i togulykke

  Minst 41 personer er døde i en togavsporing på Taiwan fredag, opplyser brannvesenet. Minst 70 personer skal ha vært innesperret etter ulykken, men de fleste har kommet seg ut. To personer er fortsatt innesperret i vraket, ifølge AFP. Det var rundt 350 passasjerer om bord.

  Togulykke på Taiwan
  Foto: Handout / AFP

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no