NRK Meny
Togangrep i Sveits
Foto: ARND WIEGMANN / Reuters

Togpassasjerer angrepet i Sveits

Oppsummert

En sveitsisk mann såret seks personer, deriblant en seksåring, da han satte fyr på en togvogn og angrep passasjerene med kniv øst i Sveits lørdag. To personer har omkommet av skadene, en av dem er gjerningsmannen.

 • Etterforskningen fortsetter

  Etterforskningen av saken fortsetter, skriver den sveitsiske avisen. Politiets talsmann Hanspeter Krüsi sier man vet svært lite om angriperens bakgrunn. Politiet er i ferd med å gjennomsøke et hus i Lichtenstein der mannen skal ha bodd.

 • Vitne: Jeg så røyk overalt

  En av passasjerene og gjerningsmannen er døde etter at en sveitsisk mann helte ut brennbar væske og knivstakk passasjerer på et tog lørdag. Flere er skadet. – Jeg så røyk overalt, forteller et vitne.

 • Togangriperen i Sveits er død

  Den 27 år gamle sveitseren ble sendt til sykehus med alvorlige brannskader etter han satte fyr på en togvogn og gikk til knivangrep på flere passasjerer i Sveits. Han døde søndag, opplyser politiet. Det melder AP.

 • Kvinne døde etter togangrepet

  Politiet i Sveits opplyser at en 34 år gammel kvinne har omkommet av skadene hun ble påført under togangrepet i Sveits. Det melder nyhetsbyrået AP. Det var lørdag at en mann satte fyr på en togvogn og gikk til knivangrep mot flere togpassasjerer.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no