NRK Meny
Tog på Dovrebanen i Stange
Foto: Mette Finborud Børresen

Togforsinkelser

Oppsummert

Med jevne mellomrom meldes det om problemer med togtrafikken i Norge. Mandag 31. august var det forsinkelser på Kongsvingerbanen og Gardermobanen, som følge av et strømbrudd.

 • Forsinkelser i togtrafikken

  En signalfeil i Oslotunnelen vil føre til forsinkelser i togtrafikken på Askerbanen og Drammenbanen torsdag morgen, opplyser Bane Nor. Det jobbes med å rette feilen, men det er ikke klart hvor lang tid det vil ta, ifølge NTB.

 • Togtrafikken går som normalt

  Både Kongsvingerbanen og Gardermobanen er åpen for trafikk etter flere forsinkelser og innstillinger på flere strekninger på Østlandet mandag kveld. Det er et strømbrudd som har ført til problemene i togtrafikken på Østlandet, skriver NTB.

 • Forsinkede tog til Stavanger

  Problemer med strømtilførselen på Oslo S fører til forsinkelse for tog som blant annet skal til Stavanger, melder NTB. Bane Nor forventer at feilen er utbedret klokken 14.00. Reisende anbefales å sjekke med NSB om det settes opp alternativ transport.

 • Forsinkelser på Kongsvingerbanen

  Det er forsinkelser på Kongsvingerbanen. Årsaken er en feil som gjør at Jernbaneverket ikke får gitt grønt lys. Feilen rammer passasjerer på NSBs linje mellom Asker og Kongsvinger via Oslo S.

  Laster Twitter-innhold
Feilen som stanset togtrafikken gjennom Oslo S i går ettermiddag ble funnet ved midnatt, og all trafikk går nå som den skal, men det kan bli forsinkelser.
Det var en jordfeil på signalanlegget på Østfoldbanen som gjorde at trafikken sto i sju timer.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no