Tog på Dovrebanen i Stange
Foto: Mette Finborud Børresen

Togforsinkelser

Oppsummert

Med jevne mellomrom meldes det om problemer med togtrafikken i Norge. Bane NOR har ansvaret for infrastrukturen, mens NSB kjører togene.

 • Togstopp mellom Trondheim og Røros

  Rundt 100 passasjerar sitter fast på eit tog som stoppa på grunn av teknisk feil mellom Trondheim og Røros. Dei har venta sidan 11:30, og kommunikasjonsrådgiver i NSB opplyser at det har tatt tid å få tak i alternativ transport. Buss kjem til Kotsøy der toget står rundt klokka 13:00.

  Togstopp mellom Trondheim og Røros
  Foto: Peder Haugfos / NRK
 • Mer togproblemer på Østlandet

  Onsdag morgen oppstod det forsinkelser i togtrafikken på Østlandet for på grunn av en feil i signalsystemet på Oslo S, melder Bane Nor. Det er andre gang på to dager dette skjer.Feilen som er nå rettet, men det vil være forsinkelser utover dagen.

 • Normal togtrafikk

  Trafikken går som normalt igjen mellom Oslo S og Nationaltheatret. Det var tidligere problemer på grunn av et tog som sperret et spor ved Oslo S. Allikevel må man fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, ifølge Baner NOR.

 • Togtrafikken i gang igjen

  Togtrafikken i Oslo er i gang igjen etter at ein jordfeil på Skøyen stasjon gjorde at stasjonen måtte stenge. Men no er feilen retta, og trafikken går som normalt igjen, melder Bane Nor.

  Laster Twitter-innhold
 • Framleis togtrøbbel i Oslo

  Bane Nor er i gang med å rette jordfeilen på Skøyen stasjon slik at togtrafikken i Oslo kan starte igjen. Det er stans i trafikken mellom Skøyen og Oslo S. Det er uvisst kor lang tid feilrettinga vil ta.

  Laster Twitter-innhold
Feilen som stanset togtrafikken gjennom Oslo S i går ettermiddag ble funnet ved midnatt, og all trafikk går nå som den skal, men det kan bli forsinkelser.
Det var en jordfeil på signalanlegget på Østfoldbanen som gjorde at trafikken sto i sju timer.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no