NRK Meny
Tog på Dovrebanen i Stange
Foto: Mette Finborud Børresen

Togforsinkelser

Oppsummert

Med jevne mellomrom meldes det om problemer med togtrafikken i Norge. Bane NOR har ansvaret for infrastrukturen, mens NSB kjører togene.

 • Togtrafikken i gang igjen

  Togene går igjen mellom Drammen og Asker, etter at det var stans i all trafikk i ettermiddag på grunn av problemer med strømtilførselen. det vil fortsatt være enkelte forsinkelser og innstillinger, melder NSB.

 • Fortsatt stengt i flere timer

  Drammensbanen holdes stengt i flere timer til mens Bane NOR jobber for å reparere kjøreledningen som ble revet ned i ettermiddag. Bane NOR kommer med ny oppdatering klokken 21.30.

 • Tar tid å få togene i gang igjen

  Det tar tid å reparere strømfeilen på Drammensbanen, melder Bane NOR. All togtrafikk mellom Asker og Drammen er stanset. Bane NOR vet ikke hvor lang tid arbeidet vil ta. De kommer med en ny oppdatering klokken 19.45.

 • Stans i togtrafikken

  All togtrafikk mellom Asker og Drammen er stanset på grunn av strømproblemer. Bane NOR vet ikke hvor lang til det vil ta å reparere feilen.

Feilen som stanset togtrafikken gjennom Oslo S i går ettermiddag ble funnet ved midnatt, og all trafikk går nå som den skal, men det kan bli forsinkelser.
Det var en jordfeil på signalanlegget på Østfoldbanen som gjorde at trafikken sto i sju timer.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no