Tog på Dovrebanen i Stange
Foto: Mette Finborud Børresen

Togforsinkelser

Oppsummert

Med jevne mellomrom meldes det om problemer med togtrafikken i Norge. Bane NOR har ansvaret for infrastrukturen, mens NSB kjører togene.

 • Tre kuttet strømmen på Bergensbanen

  Toget fra Oslo til Bergen står fast på Flå i Buskerud. Ifølge Vy er årsaken til togstansen at et tre har falt over kontaktlinjen og kuttet strømmen. Det er uklart når toget kan fortsette.

 • Togene går normalt igjen på Stabekk

  Etter en feil som hindret grønt lys på Stabekk går trafikken som normalt igjen. Det må fortsatt regnes med forsinkelser og innstillinger, skriver Bane NOR på sine nettsider.

 • Togforsinkelser ved Stabekk

  Det er forsinkelser på Drammensbanen og Askerbanen ved Stabekk på grunn av en feil som hindrer å gi grønt lys. Bane NOR vet ikke hvor lang tid det vil ta å rette opp feilen, skriver de på sine nettsider.

 • Togstopp mellom Trondheim og Røros

  Rundt 100 passasjerar sitter fast på eit tog som stoppa på grunn av teknisk feil mellom Trondheim og Røros. Dei har venta sidan 11:30, og kommunikasjonsrådgiver i NSB opplyser at det har tatt tid å få tak i alternativ transport. Buss kjem til Kotsøy der toget står rundt klokka 13:00.

  Togstopp mellom Trondheim og Røros
  Foto: Peder Haugfos / NRK
 • Mer togproblemer på Østlandet

  Onsdag morgen oppstod det forsinkelser i togtrafikken på Østlandet for på grunn av en feil i signalsystemet på Oslo S, melder Bane Nor. Det er andre gang på to dager dette skjer.Feilen som er nå rettet, men det vil være forsinkelser utover dagen.

Feilen som stanset togtrafikken gjennom Oslo S i går ettermiddag ble funnet ved midnatt, og all trafikk går nå som den skal, men det kan bli forsinkelser.
Det var en jordfeil på signalanlegget på Østfoldbanen som gjorde at trafikken sto i sju timer.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no