To menn er skadd etter en trafikkulykke ved E18 i Holmestrand torsdag kveld. Tilstanden deres er ukjent.
Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen

To til sykehus etter utforkjøring

Oppsummert

To menn er skadd etter en trafikkulykke ved E18 i Holmestrand torsdag kveld. Passasjeren, en mann i 20-årene, ble fløyet til Oslo universitetssykehus Ullevål i luftambulanse. Føreren, en mann i 40-årene, ble kjørt til Sykehuset Vestfold.

 • Ikke livstruende skadet

  Mannen som ble fløyet med luftambulansen til Oslo universitetssykehus etter en utforkjøring på E18 i Holmestrand i går kveld, ble ikke livstruende skadet. Politiet og ulykkesgruppa til Statens vegvesen gjorde undersøkelser på stedet, opplyser krimsjef Jan Frode Johannessen hos politiet i Horten.

 • Sjåføren er lettere skadd

  Politiet opplyser at sjåføren er lettere skadd. Han ble fløyet til Sykehuset i Vestfold. Bilen kjørte av veien og havnet i grøften nær en fjellvegg ved Bentsrudkrysset i Holmestrand. En mann i 20-årene ble fløyet til Oslo universitetssykehus Ullevål.

 • Tilstanden fortsatt ukjent

  Tilstanden til en mann i 20-årene og en mann i 40-årene som begge ble sendt til sykehus etter en utforkjøring på E18 ved Holmestrand ved 22-tiden torsdag kveld er ukjent. Det skal ikke være glatt på stedet, og politiet mistenker promillekjøring.

  To menn er skadd etter en trafikkulykke ved E18 i Holmestrand torsdag kveld. Tilstanden deres er ukjent.
  Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen
 • To til sykehus etter ulykke

  En person blir sendt med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke på E18 ved Holmestrand torsdag kveld. En annen person blir sendt til Vestfold sentralsykehus, melder Sør-Øst politidistrikt. Ulykken skjedde i sørgående løp.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no