NRK Meny
Avsperret boligblokk
Foto: Vibecke Wold Haagensen / NRK

To skutt i Hedmark

Oppsummert

Gjerningsmannen ble skutt og drept etter en skuddveksling med politiet på Ottestad i Hedmark. Politimannen som ble truffet av skudd i skyteepisoden, er utenfor livsfare. Tilstanden er alvorlig. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 13.48.

 • Avhørt politimenn etter skudd

  Alle de tre politibetjentene som var involvert i skuddvesklingen i Hedmark er avhørt. Politimannen i 40-årene som ble skutt, forklarer seg i kveld for Spesialenheten for politisaker. Etterforskningen fortsetter nå med videre vitneavhør.

 • Etterforskningen fortsetter

  Spesialenheten for politisaker håper å kunne snakke med den skadde politimannen søndag, dagen etter at han ble truffet av skudd i en politiaksjon på Stange i Hedmark.

 • Alvorlig for skutt politimann

  Tilstanden til politimannen i 40-årene som ble truffet av et skudd i Ottestad i Stange kommune lørdag ettermiddag, karakteriseres søndag fortsatt som alvorlig, men ikke livstruende. Tilstanden er stabil, opplyser Hedmark politidistrikt søndag.

 • – Løsnet skudd nokså umiddelbart

  Gjerningsmannen løsnet skudd mot politiet kort tid etter at de hadde ankommet boligen i Ottestad i Hedmark. Det opplyser politiet på en pressekonferanse lørdag ettermiddag.

En person er død og en politimann alvorlig skadet etter en skyteepisode på Ottestad i Hedmark

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no