NRK Meny
Skyting Lindesnes
Foto: Ronny Blix

To kvinner skutt i Lindesnes

Oppsummert

Politiet fikk melding om en skyteepisode i Lindesnes klokken 7.20-tiden søndag morgen, og hadde en aksjon på stedet utover morgenen og
formiddagen. To kvinner ble skutt, og en av dem skal være alvorlig skadd.

 • Ti års fengsel for drapsforsøk

  En 56 år gammel mann som skjøt to kvinner under et bursdagsselskap i Lindesnes i november i fjor, er i Kristiansand tingrett dømt til ti års fengsel. Han må også betale 2,9 millioner kroner i erstatning en av kvinnene som ble lam av skadene.

 • Kvinne trolig lam etter skyting

  En 43-årig kvinne blir trolig lam etter at hun ble skutt under en fest i Lindesnes. Kvinnens 55-årige samboer er siktet for drapsforsøk, og han er varetektsfengslet i åtte nye uker, skriver Fædrelandsvennen.

 • Politiet ba om lukkede dører

  Politiet fikk medhold i lukkede dører da den 55 år gamle mannen som er siktet for drapsforsøk på to kvinner under en fødselsdagsfest i Lindesnes i helgen, ble fremstilt for varetektsfengsling i Kristiansand tingrett tirsdag.

 • Fremstilles for varetekt

  En mann i 50-årene som er siktet for drapsforsøk på to kvinner fremstilles for varetekt tirsdag, skriver avisa Lindesnes. Sent søndag kveld skal den siktede ha forklart seg til politiet. Den ene kvinnen er alvorlig skadet etter hendelsen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no