NRK Meny
Bildekombinasjon: To drap i Oslo - Manglerud og Grønland
Foto: NRK/TIPS

To knivdrap i Oslo

Oppsummert

To personer er døde etter knivstikking to steder i Oslo onsdag morgen. En mann ble knivstukket i Breigata på Grønland, en kvinne ble knivstukket og drept på Manglerud. En mann i 50-årene ble etter noen timer pågrepet mistenkt for drapene.

 • Siktede til psykiatrisk institusjon

  55-åringen som er siktet for å ha drept en mann og en kvinne i Oslo i går, ble i dag overført til en psykiatrisk institusjon på Østlandet. – Det er også der han vil sitte i varetekt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid til NTB.

 • Fremstilles for fengsling fredag

  Den siktede mannen (55) etter de to knivdrapene i Oslo onsdag, vil ikke bli fremstilt for varetektsfengsling i dag. Oslo politidistrikt tar sikte på å fremstille ham for varetektsfengsling i morgen, opplyser politiet i en pressemelding.

 • Drapsmann plasseres i psykiatrien

  Den 55 år gamle mannen som er pågrepet og siktet for to knivdrap i Oslo blir trolig tvangsplassert i psykiatrien, mener den siktedes forsvarer. Mannen fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i morge.

 • Pågrepet på psykiatrisk senter

  55-åringen som er siktet for å ha knivdrept to personer i Oslo møtte opp på Søndre Oslo distriktspsykiatriske senter og sa han hadde drept to personer, skriver VG. Like etter ble han pågrepet av politiet. Mannen skal ha vært pasient på senteret.

Skal ha drept to personer i Oslo i dag.
Politiet skal holde en pressekonferanse om de to knivdrapene I Oslo klokken 12.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no