Hopp til innhold
Beyonce and Jay-Z
Foto: Matt Rourke / AP

Tidal

Oppsummert

Dagens Næringsliv ha skrevet at Beyoncé og Kanye Wests lyttertall på Tidal skal være manipulert med over 320 millioner falske avspillinger. Rettighetsorganisasjonen Tono har også politianmeldt den norskutviklede strømmetjenesten Tidal.

 • Økokrim legg bort etterforskinga av Tidal-saka

  Økokrim har lagt bort etterforskinga av skuldingar om bedrageri knytt til strøymetenesta Tidal Music i 2016, melder dei i ei pressemelding.

  Saka blei meldt til politiet i 2018 etter mistanke om manipulering av strøymetal. Men etter fem år med etterforsking har Økokrim valt å avslutte etterforskinga fordi det er for vanskeleg å finne gode nok bevis for eit eventuelt lovbrot.

 • DN: Varsler søksmål mot Norge

  Strømmetjenesten Tidal varsler i et brev til stats- og justisministeren søksmål mot den norske staten. –Tidal forventer at den norske stat vil beskytte våre aksjonærer, kunder og ansattes rettigheter, sier advokat Alex Spiro til DN.

 • Økokrim får Tidals server-data

  Økokrim mistenker grovt bedrageri knyttet til strømmetjenesten Tidal, men får ikke ut data fra selskapets servere. Høyesterett har nå bestemt at Tidal må utlevere serverdataene. Økokrim får da fortsette ransakingen, melder DN.

 • Tidal-saken til Høyesterett

  Økokrim mistenker grovt bedrageri knyttet til strømmetjenesten Tidal, men får ikke hente ut data fra selskapets servere. Nå skal Høyesterett avgjøre om norsk politi gjøre ransaking av data som ligger på en server i utlandet.

 • Økokrim stansa i Tidal-ransaking

  Økokrim blei før jul stansa i å kopiere elektronisk materiale i etterforskninga av mogleg datamanipulasjon i musikkstrømmetenesta Tidal. Serverane dei kopierte frå ligg i USA, og Tidal meinte Økokrim dermed krenka ein annan stat, skriv DN.

Music-Beyonce-Coachella

NTNU trues med søksmål etter Tidal-avsløring

Asbjørn Slettemark

Slettemark: – Kan være dødsstøtet for Tidal

Tilløp til kaos da superparet var på norgesbesøk i ettermiddag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no