Beyonce and Jay-Z
Foto: Matt Rourke / AP

Tidal

Oppsummert

Dagens Næringsliv ha skrevet at Beyoncé og Kanye Wests lyttertall på Tidal skal være manipulert med over 320 millioner falske avspillinger. Rettighetsorganisasjonen Tono har også politianmeldt den norskutviklede strømmetjenesten Tidal.

 • Økokrim etterforsker Tidal-saken

  Økokrim etterforsker funnet av de 320 millioner falske Beyoncé- og Kanye West-avspillinger hos strømmetjenesten Tidal. Manipuleringen ble avslørt i mai i fjor og etterforskningen har pågått i det skjulte siden i fjor høst, skriver Dagens Næringsliv.

 • Tidal tapte 28 mill. i Europa

  Eigenkapitalen er tapt i den norskutvikla strøymetenesta Tidal. Tapet var på 28 millionar i Europa i fjor, ifølgje DN. Men dei amerikanske eigarane, med majoritetseigar Shawn Carter, kjent som Jay Z i spissen, har forplikta seg til å fylle på pengar.

 • Prince-arvinger vil bryte med Tidal

  Arvingene etter artisten Prince vil trekke seg fra eksklusivitetsavtalen med musikkstrømmetjenesten Tidal etter Dagens Næringslivs oppslag om selskapet.

 • Tidal har hyret privatetterforsker

  Tidal har hyret en amerikansk privatetterforsker til blant annet å granske arbeidet til Dagens Næringsliv etter avisens oppslag om manipulerte lyttertall, skriver avisen. Etterforskningsselskapet skal ha snakket med flere av DNs kilder i saken.

Tilløp til kaos da superparet var på norgesbesøk i ettermiddag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no