NRK Meny
Bevæpnet politi på Hartsfield-Jackson International Airport i Atlanta
Foto: TAMI CHAPPELL / Reuters

Terrorfrykt i USA

Oppsummert

Amerikanske myndigheter oppfordrer alle sine borgere om å være ekstra på vakt ved reiser etter terrorangrepene i Belgia. Det siste døgnet er deler av flyplassene i Denver og Atlanta evakuert etter funn av mistenkelig baggasje.

 • Fransk konsulat i New York evakuert

  Det franske konsulatet i New York ble lørdag evakuert av frykt for en mulig bombe. Flere tusen franskmenn bruker konsulatet som stemmelokale. Det var en mistenkelig bil som var årsak til evakueringen. Situasjonen var avklart etter 50 minutter.

 • Mistenkelig pakke fjernet

  Hovedkontoret til politiet i Charlotte i den amerikanske delstaten Nord-Karolina ble evakuert etter funn av en mistenkelig pakke. Pakken ble fjernet av en robot, melder AP.

 • Politikontor evakuert i USA

  Hovedkontoret til politiet i Charlotte i Nord-Karolina er evakuert at det ble funnet en mistenkelig pakke. Bombeeksperter fra politiet er på vei til stedet, melder nyhetsbyrået AP.

 • Obama kritiserer Cruz-forslag

  President Barack Obama sier at forslaget fra den republikanske presidentkandidaten Ted Cruz om at politiet skal patruljere «muslimske nabolag» er meningsløst og i strid med amerikanske verdier. Cruz tok til orde for dette etter terrorangrepet i Belgia.

  Blomster og folk på Børsplassen i brussel 23. mars 2016
  Foto: AURORE BELOT / Afp
 • Evakuerte flyplass i Atlanta

  Innenriksterminalen ved verdens travleste flyplass i Atlanta i USA, Hartsfield-Jackson, ble i dag evakuert etter funn av en mistenkelig pakke. Etter at pakken var undersøkt og funnet å være ufarlig, ble normalt drift gjenopptatt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no