Politi utenfor moskeen i Brussel
Foto: EMMANUEL DUNAND / Afp

Terrorfrykt i Brussel

Oppsummert

Torsdag ble vurderingen av trusselnivået i Brussel senket til nest høyeste nivå, etter at det har vært unntakstilstand i byen. Belgisk politi har siktet fem menn for terrorlovbrudd, og en av dem skal ha deltatt i terrorangrepet i Paris.

 • Fant falsk bombevest

  Belgisk politi fant en falsk bombevest på mannen som er pågrepet, sier belgiske myndigheter til AFP. Det ble slått terroralarm ved et kjøpesenter i Brussel tidligere i dag. Hittil er en mann pågrepet.

 • Michel: –Situasjonen under kontroll

  Situasjonen er under kontroll, sier Belgias statsminister Charles Michel etter at det ble slått terroralarm ved et kjøpesenter i Brussel tidligere i dag, melder NTB. Michel uttalte seg på vei til landets nasjonale krisesenter, melder Belga.

 • Ingen eksplosiver funnet i Brussel

  Belgiske myndigheter sier det ikke er funnet noen eksplosiver på mannen som ble pågrepet i nærheten av kjøpesenteret City 2, ifølge TV-stasjonen Sky News.

  Laster Twitter-innhold
 • Kjøpesenter stengt i Brussel

  En mann er pågrepet i Brussel etter at han kan ha hatt med seg eksplosiver i nærheten av et kjøpesenter, melder Reuters. Politiet gjennomførte en antiterroroperasjon og bombeeksperter skal være sendt til kjøpesenteret City 2, melder NTB.

Nattens politiaksjoner i Brussel i Belgia hvor politiet lette etter mulige terrorister.
Flere gater er sperret av i Brussel

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no