Hopp til innhold
Bombe i Quetta i Pakistan

Terror i Pakistan

Oppsummert

Flere titusen mennesker er drept i terrorangrep I Pakistan siden 2004. Det verste angrepet var da 141 ble drept i et angrep på en skole i desember 2014.

  • Seks drept av militante islamister på olje- og gassanlegg i Pakistan

    Militante islamister stormet et ungarsk-eid olje- og gassanlegg nordvest i Pakistan tirsdag. Seks sikkerhetsvakter ble drept, ifølge politiet.

    Rundt 50 islamister deltok i stormingen.

    Ingen grupper har så langt tatt på seg ansvaret for angrepet, politisjef Asif Bahadur mistenker at pakistanske Taliban står bak.

  • Kongen med kondolanser til Pakistan

    Kong Harald har sendt sine kondolanser til Pakistans president Mamnoon Hussain etter terrorangrepene i Lahore. I kondolansebrevet til den pakistanske presidenten uttrykker Kongen sin dypeste medfølelse på vegne av seg selv og Norges befolkning.

  • 5.000 arrestert etter Lahore-angrep

    Over 5.000 personer skal være pågrepet etter selvmordsbomben som tok livet av 72 mennesker i en park i Lahore i Pakistan, opplyser myndighetene. Av disse er 216 fortsatt i arrest, mens resten er sluppet fri, melder Reuters.

  • Blomster foran Pakistans ambassade

    Flere mennesker kom til den pakistanske ambassaden i Oslo mandag for å vise sin solidaritet etter terrorangrepet i Lahore. Det ble lagt ned blomster og tent lys utenfor ambassaden.

    Blomster utenfor den pakistanske ambassaden
    Foto: Simon Solheim / NRK
  • Solberg fordømmer Lahore-terror

    Statsminister Erna Solberg (H) fordømmer bombeangrepet som kostet minst 72 mennesker livet i Lahore i Pakistan. – Mine tanker går til de etterlatte, de sårede og de rammede, skriver statsministeren på Twitter mandag ettermiddag.

    Laster Twitter-innhold
Bombe i Quetta i Pakistan

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no