NRK Meny
Gravferd for ofre av terrorangrep i Balutsjistan i Pakistan 12. nov 2016
Foto: ASIF HASSAN / AFP

Terror i Pakistan

 • Elleve drept i selvmordsangrep

  Militæret i Pakistan opplyser at elleve soldater er drept i et selvmordsangrep i Swat-dalen i Pakistan, ifølge nyhetsbyrået AP. I tileggg skal 13 soldater ha blitt skadet. Det er foreløpig ikke kjent hvem som står bak angrepet.

 • Ni drept i terrorangrep i Pakistan

  Ni personer ble drept og 35 såret i et terrorangrep mot et landbruksuniversitet i den pakistanske byen Peshawar. Politiet skal ha drept angriperne, som var medlemmer av pakistansk Taliban.

  PAKISTAN-UNREST-NORTHWEST
  Foto: ABDUL MAJEED / AFP
 • Angrep mot universitet i Pakistan

  Minst 17 personer ble såret da væpnede menn i morges angrep et landbruksuniversitet i den pakistanske byen Peshawar. Det opplyser pakistansk politi. Det er ikke klart hvem som står bak angrepet.

 • Fire er drepne i Quetta

  Soldatar er sett inn i den pakistanske byen Quetta etter at ein sjølvmordsbombar sprengte seg sjølv i lufta laurdag. Minst fire menneske er drepne og 19 skadde.

  Soldater i Quetta i Pakistan 25. nov. 2017
  Foto: BANARAS KHAN / AFP
 • Fire drept i Quetta

  Minst fire personer er drept og 19 er såret, etter en selvmordsbomber sprengte seg selv i den sørvestlige byen Quetta i Pakistan. Det forteller pakistansk politi, ifølge nyhetsbyrået AP.

Ambulanser i shoppingområdet i Lahore der en bombe gikk av. Ødelagte bygg og biler. Foto: Reuters
Minst 24 personer er skadd etter et væpnet angrep mot en politiskole i byen Quetta i Pakistan. Ifølge politiet åpnet fem til seks personer ild mot politistudentene ved skolen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no