NRK Meny
Gravferd for ofre av terrorangrep i Balutsjistan i Pakistan 12. nov 2016
Foto: ASIF HASSAN / AFP

Terror i Pakistan

 • Seks døydde i Pakistan

  Ein politibil eksploderte i den pakistanske byen Quetta og minst seks personar mista livet. Bilen køyrde på nye politirekruttar og fire av desse døydde i eksplosjonen. To tilfeldig forbipasserande omkom også.

 • Selvmordsangrep i Pakistan

  Minst 18 mennesker er drept i et selvmordsangrep mot en sjia-helligdom i Pakistan, opplyser pakistanske myndigheter. Angrepet skjedde i en avsidesliggende landsby i Balutsjistan-provinsen. Minst 27 mennesker ble såret.

 • Minst 15 drept av bombe i Pakistan

  Minst 15 personer ble drept og 32 såret i en eksplosjon på en bussholdeplass i Quetta, sørvest i Pakistan i dag. Terrorgruppa IS sier de står bak angrepet mot et militært kjøretøy. Sju av de drepte var sivile, ifølge nyhetsbyrået AFP.

 • Minst 22 skadd av bombe i Lahore

  Minst 22 personer er skadd som følge av en bombeeksplosjon i den pakistanske byen Lahore, melder Reuters. – Bomben var i en lastebil med frukt, sier Malik Muhammad, en talsmann for lokalmyndighetene, til nyhetsbyrået.

Ambulanser i shoppingområdet i Lahore der en bombe gikk av. Ødelagte bygg og biler. Foto: Reuters
Minst 24 personer er skadd etter et væpnet angrep mot en politiskole i byen Quetta i Pakistan. Ifølge politiet åpnet fem til seks personer ild mot politistudentene ved skolen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no