London
Foto: Daniel Leal-olivas / AFP

Terror i London

Oppsummert

Fem personer ble drept, inkludert en gjerningsperson. Et titalls mennesker ble skadet etter at en person kjørte på fotgjengere på Westminster Bridge, for så å knivstikke en politimann utenfor parlamentet i London. Gjerningsmannen ble skutt og drept.

 • Tiltalt for mordforsøk mot politi

  Mannen som kjørte en bil inn i en sperring utenfor Parlamentet i London 14. august er tiltalt for mordforsøk, både mot tilfeldig forbipasserende og politifolk, melder politiet i London. Påtalemyndigheten behandler saken som et terrorangrep.

  Laster Twitter-innhold
 • 18-årig kvinne fengslet for terrorhandlinger

  En 18 år gammel kvinne har blitt fengslet og dømt for å forberede terrorhandlinger. Safaa Boular er dermed den yngste kvinnen som er dømt for terrorhandlinger, skriver BBC. Hun forsøkte også å reise til Syria for å bli med i IS.

 • Får 40 års fengsel for terrorplaner

  En 28 år gammel mann ble fredag dømt til minst 40 års fengsel for å lage eksplosiver for Taliban og for å planlegge et knivangrep ved Parlamentet i London i april i fjor, skriver NTB. Da han ble pågrepet hadde han tre knivblader gjemt under klærne.

 • Planla knivangrep i London

  Tre kvinner er fengslet for å ha planlagt å knivstikke tilfeldige mennesker ved Westminster i London. Målet til det Sky News kaller den første kvinnelige terrorgruppen, var å skape panikk og dødsfall. Kvinnene har tilknytning til terrorgruppen IS.

 • Mistenkt for terroroppfordring

  Britisk antiterrorpoliti har pågrepet en 55 år gammel mann på Gatwick flyplass utenfor London. Mannen som er mistenkt for oppfordring til terror og formidling av terrorpublikasjoner kom med fly fra Marokko, ifølge Sky News.

Laster kart, vennligst vent...
Kvinne hoppet fra Westminister bro under angrepet i går.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no