NRK Meny
London
Foto: Daniel Leal-olivas / AFP

Terror i London

Oppsummert

Fem personer ble drept, inkludert en gjerningsperson. Et titalls mennesker ble skadet etter at en person kjørte på fotgjengere på Westminster Bridge, for så å knivstikke en politimann utenfor parlamentet i London. Gjerningsmannen ble skutt og drept.

 • Mann med sverd terrorsiktet

  En mann som fektet med et sverd utenfor Buckingham Palace i London, blir fremstilt i retten i London i dag. Ifølge siktelsen hadde mannen planer om å begå et terroranslag, melder AFP.

 • Avblåser ambassadealarm i London

  London-politiet sier de bilene som sto uten tilsyn ved den amerikanske ambassaden, hvor det i kveld ble utført to kontrollerte eksplosjoner, viste seg å ikke være mistenkelige, opplyser Reuters.

 • Nytt dødsfall etter London-terror

  Kvinnen (31) som falt fra Westminsterbroen under terrorangrepet i London 22. mars er død, melder britisk politi.Hun blir identifisert som Andreea Cristea fra Romania. Dødstallet er dermed oppe i seks, inkludert angriperen.

 • Terrormistenkt løslatt

  En tretti år gammel mann, som var mistenkt for å ha medvirket til terrorangrepet i London 22. mars, er satt fri. 11 personer ble pågrepet i etterkant av angrepet, som tok livet av fem personer, inkludert gjerningsmannen. Alle de 11 er nå løslatt.

Laster kart, vennligst vent...
Kvinne hoppet fra Westminister bro under angrepet i går.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no