Opptøyer i Berkeley
Foto: David Carson / Ap

Tenåring drept av politi i St. Louis

Oppsummert

18 år gamle Antonio Martin ble skutt og drept av en politimann i St. Louis i delstaten Missouri i USA. Åstedet ligger kun 3 km fra Ferguson som har vært preget av opptøyer etter at politiet skjøt og drepte den ubevæpnede Michael Brown i august.

  • 18-åringen skutt i ryggen

    Obduksjonen av en svart tenåring som døde etter en konfrontasjon med hvite politifolk i St. Louis denne uka, viser at tenåringen ble skutt i ryggen. Obduksjonen strider mot politiets opprinnelige beskrivelse av episoden. Det er spent i St. Louis nå.

  • Drept 18-åring hadde ladd våpen

    Den svarte 18-åringen som ble skutt av politiet på en bensinstasjon i St. Louis i USA tirsdag, var bevæpnet med et skarpt håndvåpen, opplyser politiet ifølge Reuters. Politiet avfyrte tre skudd og drepte mannen, noe som førte til lokale opptøyer.

  • St. Louis-politiet løsnet tre skudd

    Politiet i St. Louis avfyrte tre skudd, men kun ett traff 18 år gamle Toni Martin. Det opplyser politisjef ved St. Louis-politiet på en pressekonferanse i dag. Tirsdag kveld lokal tid trakk Martin våpen mot en politimann, som deretter skjøt og drepte 18-åringen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no