NRK Meny
Brannvesenet evakuerer Oslo scene
Foto: Brannvesenet / NRK

Taket raste på Sentrum Scene

Oppsummert

Femten personer ble lettere skadd da taket raste sammen på Sentrum scene i Oslo søndag, der det pågikk en konsert for BI-studenter. Politi og Arbeidstilsynet etterforsker ulykken.

 • Neppe lovbrudd bak konsert-ulykke

  Foreløpig ser det ikke ut til at noen stilles ansvarlig for at biter av taket ramlet ned og skadet 15 personer på konsertstedet Sentrum Scene i Oslo søndag. Årsaken til den hendelsen midt under et studentarrangement i regi av BI søndag ettermiddag, er ennå ikke fastslått.

  Politisperring ved Sentrum scene
  Foto: Gaute Zakariassen / NRK
 • Neppe lovbrudd bak tak-kollaps

  Foreløpig ser det ikke ut til at noen kan stilles straffeansvarlig for at murbiter fra taket ramlet ned på konsertstedet Sentrum Scene i Oslo søndag, melder NTB. 15 studenter ble lettere skadet.

 • Sentrum Scene stengt inntil videre

  Det er uklart når Sentrum Scene skal åpne igjen etter søndagens ulykket der deler av taket raste ned. Neste arrangement er forestillingen «Making a murderer» førstkommende torsdag, men det er ikke klart om den vil gå som planlagt.

 • En lettere skadd på Sentrum Scene

  Ullevål sykehus opplyser at den eneste som ble sendt til sykehus etter at murbiter falt fra taket på Sentrum Scene, er lettere skadd. Det er snakk om en 21 år gammel kvinne. 14 andre ble kun kjørt til legevakt for sjekk.

Pressekonferanse i Oslo der deler av taket på Sentrum Scene har rast sammen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no