India Asia Cyclone
Foto: AP

Syklonen «Amphan»

Oppsummert

Minst 100 mennesker er døde og tusenvis er hjemløse i India og Bangladesh etter syklonen «Amphan»s herjinger.

 • Opprydding i gang

  I India og Bangladesh forsøker styresmaktene å få oversikt over øydeleggingane etter syklonen «Amphan». Minst hundre menneske har mista livet, og fleire millionar er råka då mellom anna vegar og kommunikasjonsliner vart øydelagde.

 • Dødstalet stig

  Talet på døde etter syklonen Amphan, som råka India og Bangladesh onsdag og natt til torsdag, er no på minst 84, ifylgje nyheitsbyrået AFP. I Bangladesh er minst éin million menneske utan straum etter syklonen herja.

 • Minst 22 mennesker døde

  Minst 22 mennesker er døde etter at syklonen «Amphan » traff østkysten av India og Bangladesh onsdag. 14 mennesker er registrert døde i India og 8 døde i Bangladesh, opplyser offisielle myndigheter. Det melder nyhetsbyrået AP.

 • Minst 14 døde av syklon

  Minst 14 mennesker har omkommet, og tusenvis av boliger lagt i grus etter at syklonen Amphan traff østkysten av India og Bangladesh onsdag ettermiddag. Det er meldt om enorme ødeleggelser. Vindstyrken var opptil 51 meter per sekund.

 • Minst fem døde i syklon

  I Bangladesh er minst fem personer døde etter at syklonen Amphan traff kysten onsdag. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Flere millioner innbyggere i kystområdene i både India og Bangladesh er evakuert som følge av syklonen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no