Hopp til innhold
Oslo tingrett fredag 9. februar
Foto: Ola Mjaaland / NRK

Svindelsaken i Gartnerhallen

Oppsummert

En bonde og en regnskapsfører er dømt for å ha underslått 49 millioner kroner fra Gartnerhallen, Norges største produsentorganisasjon for frukt, bær og grønnsaker.

  • Nekter å fremme Gartnerhallen-anke

    Gartnerhallen får ikke fremmet sin anke til Høyesterett, etter at retten kom til at KPMG ikke kunne lastes for et underslag på 49 millioner kroner.

    Det går fram i en beslutning fra Høyesteretts ankeutvalg som kom tirsdag denne uken, skriver Nationen.

  • Lagmannsretten avviser sak

    Borgarting lagmannsrett avviser ankesaken til en bonde fra Solør i den såkalte Gartnerhallsaken, skriver E24. Bonden ble i april dømt til fem års fengsel for sammen med en regnskapsfører i Gartnerhallen å ha underslått 49 millioner kroner.

  • Bonde ankar dom i Gartnerhallen-sak

    Bonden, som saman med ein rekneskapsførar vart dømd til nesten seks år i fengsel for å ha underslått 49 millionar kroner frå Gartnerhallen, har valt å anke. Rekneskapsføraren har på si side erkjent straffskuld og ynskjer ikkje å anke dommen.

  • Tiltalte i Gartnerhallen-saken dømt

    En bonde og en regnskapsfører er dømt til henholdsvis fem og fire års fengsel for å ha underslått 49 millioner kroner fra Gartnerhallen. Regnskapsføreren trikset med tallene og ga bonden penger, som han blant annet kjøpte luksusbiler for.

  • Streng påstand mot bonde

    Aktor Geir Kavlie har lagt ned påstand om fengsel i fem år og ti måneder for bonden fra Solør som er tiltalt i den såkalte Gartnerhallsaken. Sammen med regnskapssjefen i Gartnerhallen er han tiltalt for å ha underslått 49 millioner kroner fra Gartnerhallen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no