Gløshaugen, NTNU
Foto: Bent Lindsetmo / NRK

Studenter syke etter eddik-stunt

Oppsummert

Flere studenter er innlagt på sykehus etter å ha drukket en blanding av eddikessens og vann på et arrangement av en linjeforening på ingeniørutdanningen ved NTNU.

 • Bedret tilstand etter eddikdrikking

  Mannen som ble hardest skadd etter å ha drukket eddik under et fadderarrangement i Trondheim, er skrevet ut av intensivavdelingen. Tilstanden hans er stabil, opplyser St. Olavs Hospital. Mannen i 20-årene får fortsatt behandling ved sykehuset.

 • Utskrevet etter eddik-drikking

  Fire av studentene som ble innlagt på sykehus etter å ha drukket eddik under et fadderarrangement i Trondheim, er utskrevet, skriver NTB. En mann i 20-årene er fortsatt innlagt, og har alvorlige og uavklarte skader, ifølge St. Olavs hospital.

 • Fortsatt alvorlig for student

  Tilstanden til en av studentene som drakk eddik under en opptaksprøve på NTNU tirsdag, er fortsatt alvorlig og uavklart. Det melder St. Olavs Hospital i 15.30-tiden onsdag. Studenten, en mann i 20-årene, behandles på intensivavdelingen ved sykehuset.

 • Beklager eddik-stuntet

  Linjeforeningen Smørekoppen A/F beklager at studenter drakk en dårlig uttynnet eddikblanding på et rebusløp i regi av foreningen. – Denne drikken burde aldri vært en del av arrangementet, og vi beklager det, skriver foreningen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no