Hopp til innhold
Steinras E-18 Bommestad Larvik
Foto: John-André Samuelsen / NRK

Steinras på E18 i Larvik

Oppsummert

E18 gjenåpnes i nordgående løp ved Larvik torsdag morgen. Et stort steinras traff sørgående løp fredag. Veien har vært stengt etter raset. Det har vært omkjøring gjennom Larvik og lange køer.

  • E18 ved Bommestad er stengt

    Omkjøring er via Larvik sentrum. Statens vegvesen skal bruke natten på å sikre det ras-farlige fjellet med bolter. Veien åpner igjen klokka 6 tirsdag morgen. Vegvesenet håper at E18 er i normal drift igjen fra onsdag i neste uke.

    E18 ved Bommestad.
    Foto: Philip Hofgaard / NRK
  • Håper å bli ferdig på E18 til påske

    Vegvesenet har satt et forsiktig mål om å være ferdig med å sprenge langs E18 i Larvik i tide til påsketrafikken. Hver dag går hundrevis av kubikkmeter fjell i lufta og veien stenges under sprengningene. Til slutt skal fjellet sikres med bolter.

    Vegvesenet har satt seg et forsiktig mål om å være ferdig med sprengning på E18 i Larvik til påske. For tiden jobbes det med å sikre strekningen for nye steinras.
  • Sprenger fjellside på E18

    E18 stenger i eitt kvarter ved Bommestad på nordsida av Larvik frå klokka 16 fordi Statens vegvesen skal sprenge vekk 10–15 meter av toppen av fjellet der det rasa ut i desember. E18 kan bli stengt i korte periodar dagleg i minst ein månad framover.

    Steinras på E18 ved Bommestad i Larvik.
    Foto: John-Andre Samuelsen / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no