Hopp til innhold
politi illustrasjon
Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Stort narkobeslag i Oslo 20.2.18

Oppsummert

Seks personer fra Øst-Europa ble 20. februar pågrepet i en planlagt politiaksjon i Oslo. Politiet har gjort beslag i betydelig kvanta narkotika, men vil ikke si hvilke mengde eller type det er. Beslagene skal ha blitt gjort på forskjellige steder.

 • Seks menn fengslet i Oslo

  Seks menn fra Øst-Europa som tirsdag ble pågrepet i Oslo, ble i dag varetektsfengslet i fire uker, de to første i full isolasjon. Politiet har funnet en betydelig mengde narkotika, men vil ikke si hvilken type. Alle seks mennene nekter straffskyld.

 • Erkjenner ikke straffskyld

  Advokat Arne Gunnar Aas representerer en av de seks personene som er pågrepet i narkotikaaksjonen i Oslo. – Min klient erkjenner faktiske forhold, men ikke straffskyld, sier Aas til NRK. Han avviser at klienten tilhører noen kriminell gruppe.

 • Politiet: – Alvorlig narkosak

  Politiadvokat Asmund Riegels ønsker ikke si hvor mye narkotika som ble beslaglagt i aksjonen i Oslo tirsdag. – Det er en alvorlig narkotikasak med et stort kvantum som kan medføre streng fengselsstraff, sier Riegels.

 • Stort narkotikabeslag i Oslo

  Seks personer fra Øst-Europa ble pågrepet i en planlagt politiaksjon i Oslo på tirsdag, etter at politiet gjorde beslag i store kvanta narkotika. De fremstilles for varetektsfengsling i dag. Politiet ber om varetektsfengsling i fire uker.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no