Storinnsats mot kriminelle i Oslo

Oppsummert

I begynnelsen av juli har politiet i Oslo pågrepet 25 personer i en større innsats mot kriminelle nettverk i Oslo. Dette er en del av en økt innsats som har pågått i de siste månedene. De fem varetektsfengslede er fengslet for narkotikalovbrudd.

 • Tre personer pågrepet etter tyveri

  Politiet i Oslo har pågrepet tre personer de mistenker å stå bak flere grove tyverier fra gjester på hoteller den siste måneden. De tre ble tatt på fersken idet de rundstjal en kvinne i frokostsalen på Quality hotell på Gardermoen torsdag morgen.

 • 90 personar arresterte

  Rundt 90 personar er arresterte dei siste månadene i samband med ein større innsats mot kriminelle nettverk i Oslo. Denne innsatsen kjem til å halde fram, seier sjef for alvorleg kriminalitet, Grete Lien Metlid på ein pressekonferanse.

 • Både unge og voksne pågrepet

  – Politiet har pågrepet en rekke personer. Det er snakk om både unge og voksne, knyttet til kriminelle nettverk, sier John Roger Lund, leder for enhet Øst i Oslo politidistrikt. Flere av de pågrepne skal knyttes til Søndre Nordstrand bydel i Oslo.

 • Fem varetektsfengslet, 25 pågrepet

  Den siste uka er 25 personer pågrepet i en større innsats mot kriminelle nettverk i Oslo. Dette er en del av en økt innsats som har pågått i de siste månedene. De fem varetektsfengslede er fengslet for narkotikalovbrudd, opplyser politiet i Oslo.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no