Petter Stordalen smiler og blir avbildet sammen med Ving-ansatte og Vings maskot Lollo
Foto: TT / Reuters/NTB Scanpix

Stordalen overtar Ving

Oppsummert

Hotellkongen Petter Stordalens selskap Strawberry kjøper 40 prosent av Ving etter at morselskapet, den britiske reisegiganten Thomas Cook, gikk konkurs i september. Kjøpet gjøres sammen med oppkjøpsfondene Altor og britiske TDR Capital.

 • Betalte 6 milliarder for Ving

  Petter Stordalen sier at prisen på charterselskapet Ving var 6 milliarder kroner. Han har overtatt selskapet sammen med to andre eiere, Altor og TDR Capital, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs i september.

  Petyter Stordalen
  Foto: Janerik Henriksson/TT / NTB Scanpix
 • Petter Stordalen kjøper Ving

  Hotellkonge og investor Petter Stordalen går inn som en av tre nye eiere i reiseselskapet Ving, etter at morselskapet, Thomas Cook, gikk konkurs i september. Stordalen ble møtt med jubel da han møtte de ansatte på Vings hovedkontor i Stockholm.

 • Ving har fått nye eiere

  Ving har innkalt til pressekonferanse i Stockholm for å presentere sine nye eiere etter konkursen i mor-selskapet Thomas Cook.

 • Ving får nye eiere

  Ving opplyser at selskapet får får nye eiere etter konkursen i den britiske reisegiganten Thomas Cook. – Vi kommer til å presentere nye eiere i morgen klokken 10, sier pressetalsperson Charlotte Hallencreutz til E24 på tirsdag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no